Firma profil

Bøegh El-Anlæg A/S er en moderne el-installations-forretning, som holder sig opdateret med nyeste produkter og kurser, og kan dermed rådgive og betjene vores kunder bedst muligt.

Firmaets 10 engagerede medarbejdere udgør kernen i Bøegh El-Anlæg A/S, og vores moderne firmapolitik gør, at alle medarbejdere føler et ansvar for at kunden får en god oplevelse, hver gang vi løser en opgave.

SKS-system
Vores Sikkerheds- og kvalitetssytem (SKS) som dagligt anvendes af alle medarbejdere, sikre at vores kerneværdier implementeres i forhold til kunder, medarbejdere og økonomi.

Fleksibilitet
Stolthed
Troværdighed

 

Familievirksomheden blev grundlagt i 1967 af Torben Bograd, og blev i år 2000 udvidet med købet af Helge Bøeghs el-forretning centralt beliggende på Østerbro.

I 2007 blev der gennemført et generationsskifte, hvor aut. el-installatør Carsten Bograd overtog rollen som ejer og daglig leder af virksomheden.

Bøegh El-anlæg A/S er selv-financieret med en solid egenkapital. Dette gør, at vi til hver en tid kan sikre vores udvikling og fremtidig eksistens, til glæde for kunder og medarbejdere.